Jumaat, 13 Julai 2012

~ Pengasas Fab'lous Merangkap Duta Produk Fab'lous ~


Usia beliau telah menjangkau 70an. Pada april 2010 menjadi detik yang sukar dilupakan buatSeniwati Dato’ Sarimah Ahmad apabila disahkan menghidap penyakit KANSER HIDUNG & OTAK (STAGE4). Lebih menyedihkan doktor mengesahkan beliau hanya mampu bertahan dalam tempoh 3 bulan. Namun beliau redha dengan apa jua yang ditentukan untuk diri beliau.

Hatinya berbisik untuk terus bersabar dan terus berusaha melawan penyakit tersebut. Beliau tidak mahu melakukan rawatan kimoterapi kerana beliau tahu, badan beliau tidak mampu untuk rawatan itu. Sebaliknya beliau mendapatkan rawatan dari seorang professor. Di samping itu, beliau mengamalkan minuman suplemen dari “APPLE STEM CELL”.

Alhamdulilah, terasa perubahan pada tubuh serta bersyukur dengan keadaan dirinya semakin pulih daripada penyakit kanser. Kini badan beliau merasa segar dan kembali bertenaga.

Sebelum beliau menjadi PENGERUSI FABLOUS GLOBAL, beliau sendiri menggunakan produk “Fablous Stem Cell” sehingga menampakkan keberkesanannya dan penyakit yang beliau hidapi pulih serta kesihatan dirinya bertambah baik. 

Di sini, Dato Sarimah Ahmad ingin berkongsi kehebatan produk “Fablous Stem Cell” serta ingin berkongsi bisnes yang beliau jalankan kepada semua rakyat malaysia untuk tranformasikan ekonomi hidup dalam dunia yang makin mencabar ini. Dato Sarimah Ahmad juga menolak dakwaan banyak pihak yang menyatakan diri beliau diekplotasi atau ingin mengejar populariti. ( Mingguan Wanita Bil. 1459 4 – 10 November 2011 )


Tiada ulasan:

Catat Ulasan